Yhdistä My Kasperskyyn

Kun käynnistät Kaspersky Password Managerin ensimmäisen kerran, se kehottaa sinua kirjautumaan sisään My Kasperskyyn My Kaspersky -tilillä. Jos käytät jotakin muuta Kasperskyn sovellusta (esimerkiksi Kaspersky Password Manageria toisessa laitteessa tai Kaspersky Internet Securitya), sinulla todennäköisesti on My Kaspersky -tili. Käytä sitä sisäänkirjautumiseen. Jos sinulla ei ole tiliä, voit luoda sellaisen.

Heti kun yhdistät laitteesi My Kasperskyyn, alkaa tietojen synkronointi niiden laitteidesi välillä, joihin on asennettu Kaspersky Password Manager ja jotka on yhdistetty samaan My Kaspersky -tiliin.

Kirjautuminen My Kasperskyyn käyttäen nykyistä tiliäsi

My Kaspersky -tilin luominen sovelluksen käyttöliittymässä

Kaikki laitteet, jotka on yhdistetty My Kasperskyyn samalla My Kaspersky -tilillä, voivat hyödyntää samaa pilvitallennustilaa.